Twins Trailers: The trailer company

Twin Arc is opgericht in 1997 met als hoofdactiviteit het produceren van zware industriële constructiewerken. De productie van aanhangwagens kwam er later bij en was louter een nevenactiviteit van het bedrijf. Doorheen de jaren is de vraag naar aanhangwagens echter exponentieel gestegen waardoor de directie besloot om zich meer en meer te concentreren in aanhangwagens.

Twin Arc NV is vandaag de dag gespecialiseerd in alle soorten aanhangwagens van 500kg tot en met 3500Kg. Productie en assemblage worden uitgevoerd op verschillende locaties welke een totaaloppervlakte beslaan van meer dan 35.000m2. Naast de serieproductie is Twin Arc NV ook gespecialiseerd in maatwerk, het bedrijf kan werkelijk alle wensen en eisen waarmaken.

Opgericht 1997
Opgericht als Staalconstructiebedrijf
Jaarlijkse productie 3500 aanhangwagens
Aantal landen 14
Aantal dealers 125
Productie opp. 35.000m²

Internationale Dealernetwerk

Twin Arc NV heeft een uitgebreid dealernetwerk in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland en Polen. Tevens worden er regelmatig aanhangwagens uitgevoerd naar landen zoals Turkije, Suriname, Nieuw-Zeeland, Thailand en zelfs verschillende Afrikaanse landen. Indien u een erkende wederverkoper wil worden kunt u contact opnemen via de contactpagina. Onze dealernetwerk bestaat uit grote en kleine retailers alsook verhuurstations van aanhangwagens.

 

Retail en Speciaalbouw

Onze aanhangwagens worden ingezet door zowel zakelijke als particuliere gebruikers. Tevens is er de mogelijkheid tot speciaalbouw waarbij er een oplossing op maat wordt gebouwd. Wij nemen hierbij alle stappen van het proces uit handen van conceptvorming tot assemblage. Ontwikkeling wordt vakkundig uitgemeten en tekeningen geoptimaliseerd. Meer info over aanhangwagens op maat vindt u op de betreffende pagina.