Partners

Middels partnerschappen met diverse bedrijven binnen de metaalconstructie branche zijn wij in staat om gespecialiseerde expertise in te zetten voor veeleisende projecten. Onder ons netwerk bevinden zich staalconstructiebedrijf TR Engineering NV uit België en staalconstructiebedrijf Kwiatkowski Sp. z o.o.

TR Engineering N.V. 

TR Engineering N.V., gevestigd op het industrieterrein “Oude Bunders” te Maasmechelen, is een bedrijf die zich heeft toegelegd op de middelzware plaatbewerking en metaalconstructies. TR Engineering is opgericht in 1989, specialiseerde aanvankelijk in toepassingen van roestvrij staal en het operationeel maken van machines voor de Food-sector. In al die jaren heeft TR Engineering heel wat kennis verworven betreffende de verwerking van diverse soorten materialen.

www.tr-engineering.be

logo tr engineering2

Kwiatkowski Sp. Z o.o.

Kwiatkowski is een Pools staalconstructiebedrijf opgericht in 2005 in de stad Lwówek, ongeveer 60 km westelijk van Poznan. Kwiatkowski begon haar bedrijfsvoering aanvankelijk met het produceren van aanhangwagens en kleine staalconstructies. Inmiddels is Kwiatkowski uitgegroeid tot een internationale leverancier en producent van staalconstructies en halffabrikaten.

www.kwk-construct.com

logo kwiatkowski